светеща табела
светеща табела

Светещи табели са вид рекламни или информационни табели, които излъчват светлина. Те могат да бъдат използвани за различни цели, като например реклама, означаване на бизнес обекти, информационни табели в обществени места и други.

Един от общите видове светещи табели са неоновите табели. Те използват газове и електрическо напрежение, за да произвеждат светлина. Друг вариант са LED табелите, които използват светодиоди за осветление. Тези технологии предлагат различни цветове, яркост и дълъг живот на продукта.

Светещите табели се използват широко в рекламната индустрия, като често се поставят на фасади на магазини, ресторанти, хотели и други търговски обекти, за да привлекат вниманието на клиентите. Те могат да бъдат персонализирани с лого, текст и различни графични елементи.

Светещи табели, които произвеждаме:

табели за магазин

Ако имате нужда от табела за магазин, можете да я получите от нашия онлайн магазин

табели за магазин

Табели за магазин могат да бъдат разнообразни и да изпълняват различни функции. Ето някои общи видове табели, които могат да бъдат използвани в магазин:

  1. Логото на магазина: Поставете светеща табела с логото на магазина на входа, за да направите бизнеса лесно разпознаваем.

  2. Рекламни табели: Използвайте табели, за да представите текущи промоции, отстъпки или специални оферти, за да привлечете клиентите.

  3. Информационни табели: Поставете табели, които информират клиентите за работното време, услуги, вътрешните правила и други полезни данни.

  4. Означаващи табели: Използвайте табели, които указват различните отделения в магазина, като например „Дамска мода“, „Обувки“, „Аксесоари“ и други.

  5. Ценови табели: Поставете ясни и видими табели с цени на продуктите, за да улесните пазаруването на клиентите.

  6. Специални предложения: Използвайте табели, за да представите специални предложения, нови продукти или събития в магазина.

  7. Витрини с подсветка: Подчертайте витрините си с подсветка, за да привлечете вниманието на хората и да покажете атрактивните си продукти.

  8. Дирекции и указатели: Ако магазинът е голям, поставете табели за да насочите клиентите към различните отделения или услуги.

  9. Табели с информация за продуктите: Поставете табели с подробна информация за някои от ключовите продукти, за да помогнете на клиентите при вземането на решение.

Когато планирате табелите си, важно е да се уверите, че те са ясни, лесни за разбиране и в хармония с общата визия на магазина ви.